Badkamer renovatie nodig in regio Dendermonde? Vertrouw op Van Vlaenderen 

Uw eigen stijl met badkamer renovatie in Dendermonde

Een badkamerrenovatie in uw huis in Dendermonde is de manier om de uitstraling, het comfort en de kwaliteit van uw badkamer te verbeteren. Zelfs met kleine aanpassingen creëert u relatief eenvoudig de badkamer van uw dromen: uw badkamer installateur helpt u hierbij, zodat u zeker weet dat de ruimte praktisch is ingedeeld en het sanitair goed is aangesloten. Op zoek naar een vakman in badkamerrenovatie? Van Vlaenderen is gecertificeerd en vanuit Gent actief in heel de regio Dendermonde


Met een badkamerrenovatie heeft u eindelijk de mogelijkheid uw droombadkamer te realiseren. Van een landelijke- tot een moderne badkamer, het is allemaal mogelijk. Afhankelijk van uw wensen en budget heeft u de keuze uit een badkamerrenovatie of een fonkelnieuwe badkamer. Zelfs met een beperkt budget kunt u uw wooncomfort en -genot flink verhogen! 
 

Van_Vlaendren_Shower

Badkamer renovatie voor ieder budget 

Geen zin in hak- en breekwerk? Met een kleine badkamerrenovatie is er geen hak- of breekwerk nodig. Een eenvoudige renovatie houdt vaak in dat u de sanitaire installaties laat vervangen. Dit maakt verbouwen in slechts 1 dag mogelijk. Denk aan het installeren van een mooi hangtoilet of nieuwe tegels over de huidige tegels. 


Er zijn verschillende manieren waarop u uw badruimte in Dendermonde goedkoper kunt renoveren. Zo heeft u natuurlijk de keuze voor voordelige sanitaire voorzieningen. Een tweede mogelijkheid om te besparen, is door de ruimte slechts gedeeltelijk te betegelen. Tegenwoordig is er voldoende verf verkrijgbaar die geschikt is voor natte ruimtes, zoals badkamers. Dit bespaart u geld op de badkamertegels. 

Van_Vlaendren_Shower
Van_Vlaendren_Shower
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
1/3

Met een grote badkamerrenovatie worden badkamers van top tot teen aangepakt. Een grote renovatie is vaak binnen 1 week afgerond. Bij een grotere badkamer renovatie gaat het om meer werk, zoals het betegelen van de wanden en vloer. Plaats bijvoorbeeld nieuw sanitair en laat de vloer opnieuw voorzien van vloertegels.


De staat van de huidige badkamer en de soort badkamerrenovatie speelt een grote rol als het aankomt op de prijs. Vervangt u al het sanitair met een basic merk van goede kwaliteit, maar zonder luxe extra’s? Behoudt u dezelfde indeling en kiest u voor basis sanitaire installaties? Dan liggen de kosten lager. 

Van_Vlaendren_Shower

Grote inloopdouche plaatsen

Een inloopdouche geeft de ruimte een open en ruimtelijke uitstraling. Er wordt vaak gebruik gemaakt van een glazen douchewand, maar met een betegelde douchewand wordt de inloopdouche volledig geïntegreerd in de ruimte. Een inloopdouche heeft geen hoge instap, waardoor dit geschikt is voor gebruikers van alle leeftijden. De douchewand is vaak van glas, maar u kunt ook een douchewand laten metselen. 

Luxe ligbad / whirlpool plaatsen

Even in bad ontspannen na een drukke werkdag. Dat klinkt toch heerlijk? U hebt de keuze uit verschillende vormen en formaten. Denk aan een diep ligbad, een vrijstaand bad in een moderne badkamer of een hoekbad. Een hoekbad is ook zeer praktisch als u weinig ruimte hebt. Hoeveel een ligbad kost is afhankelijk van het formaat, model en materiaal. 

Enkele of dubbele Lavabo plaatsen

Natuursteen zoals marmer en graniet, gegoten beton en keramiek zijn veelgebruikte materialen voor lavabo’s. Woont u met meerdere personen in één huis in Dendermonde? Dan is een dubbele wastafel erg praktisch in gebruik. Of kies een design lavabo die precies past bij de stijl. Wij hebben een breed gamma aan natuursteen producten in verschillende kleuren die uw badkamer in Dendermonde omtoveren tot een oase van rust. 

Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
Sanitair van vlaenderen
Sanitair van vlaenderen
press to zoom
1/3

Mooiere afwerking door uw badkamer te betegelen

Wilt u een luxere afwerking voor vloeren en wanden in uw badkamer? De meest gebruikte tegels bij een badkamerrenovatie in Dendermonde zijn keramische tegels. Deze zijn gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en verkrijgbaar in veel kleuren en vormen. Natuursteen is uiteraard ook een mogelijkheid om mee te betegelen. 

Een fijner klimaat met ventilatie in de badkamer

Als u niet goed ventileert, blijft vocht te lang hangen, waardoor schimmel en vochtplekken ontstaan. Ook kan u wand- of plafondafwerking los gaan laten. Als u geen raam hebt of als dit alleen niet voldoende ventileert, vraag dan eens naar de mogelijkheid van een mechanisch ventilatiesysteem. Door deze in te schakelen als u onder de douche stapt, wordt het condensatievocht direct afgevoerd naar buiten.

Meer ruimte door verplaatsing van de badkamer

We zien steeds vaker dat mensen hun badkamer tijdens de badkamer verplaatsen. Dit is een goed idee als u een extra slaapkamer heeft, waar u iets meer ruimte heeft. Deze verplaatsing gebeurt vaak bij een badkamer onder een schuin dak: in een kamer met rechte muren hebt u iets meer ruimte om de indeling aan te passen.

Google Review

Na 2 firma's die me in de kou lieten staan was het een echte verademing om met deze mensen 'in zee' te gaan. Compleet volgens de afspraak werd een eerste snelle herstelling gedaan om de opgelopen waterschade meteen aan te pakken. Binnen de week een offerte om het probleem met de dakgoot definitief en blijvend op te lossen. Ook dit werk werd binnen de kortste keren ingepland en uitgevoerd volledig conform de oorspronkelijke offerte. Professioneel en vriendelijke service.

Jurgen Bouderez - 12/02/2020

Goudengids Review

vader en zoon van vlaenderen leverden een paar jaar terug uitstekend werk bij jet herstel van een regenpijp, schouw en dakbedekking op een bijgebouw. op basis van hun onberispelijke diensten vroeg ik hen weer voor een herstelling van door een storm in maart losgescheurde dakbedekking. het weer zat voorlopig niet mee, maar wij hebben er vertrouwen in dat de werken weldra kunnen starten.

Jo Smets - 25/10/2019

Google Review

Waar ik bij andere firma's antwoord kreeg dat ze genoeg werk hadden kon bij Van Vlaenderen snel een afspraak voor offerte gemaakt worden. Enkele dagen later zat die al in de bus en kon afspraak gemaakt worden voor herstelling. Schouw werd afgebroken en netjes afgewerkt. Super service.

Maya Braeckman - 08/03/2020

Van Vlaenderen voor badkamer renovatie in Dendermonde

  • Wij zijn gecertificeerd installateur met 32 jaar ervaring op in het plaatsen van badkamers. 

  • Wij nemen de coördinatie van uw volledige project op ons. Een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt. 

  • De werkzaamheden zijn snel afgerond, zo hoeft u zich niet onnodig lang in tijdelijk sanitair te wassen.

  • U bent verzekerd van de beste kwaliteit en van de langste levensduur. 

  • U profiteert van een verlaagd btw-tarief van 6% op de verbouwing.

  • Wij adviseren u over praktische indelingen en oplossingen om uw badkamerindeling zo ideaal mogelijk te krijgen. 

  • Wij houden van duidelijke afspraken. Bespreek uw wensen en maak afspraken over data dat er gewerkt wordt en de tijdsduur.

  • Wij zorgen voor alles: u hoeft geen materiaal of gereedschap aan te schaffen.

Zijn er premies voor badkamer renovatie in Dendermonde?

Is uw woning minimaal 30 jaar oud? Dan komt u in aanmerking voor de renovatiepremie. De renovatiepremie houdt in dat u 20% of 30% van uw investering terugkrijgt in de vorm van een premie. Hoeveel u precies krijgt is afhankelijk van uw inkomen. Er zitten natuurlijk voorwaarden aan verbonden. Meer hierover leest u op vlaanderen.be. Komt u niet in aanmerking voor de renovatiepremie? Mogelijk biedt uw gemeente een lokale premie aan. Of dit in uw situatie het geval is, controleert u gemakkelijk op premiezoeker.be

Laat u adviseren en ga voor de beste kwaliteit! Wij hebben veel ervaring met het verbouwen van badkamers en zorgen ervoor dat de gehele ruimte zo efficiënt mogelijk wordt gebruikt. Onze Specialisten renoveren uw badkamer met oog voor detail. Vraag een vrijblijvende offerte aan.