Contacteer Van Vlaenderen in Sint-Amandsberg, Gent

Van Vlaenderen bvba

Aannemersstraat 203
9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Openingstijden

Maandag

09:00 - 18:00

Dinsdag

09:00 - 18:00

Woensdag

09:00 - 18:00

Donderdag

09:00 - 18:00

Vrijdag

09:00 - 18:00

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Offerte / Contactformulier

Onderwerp

Bedankt voor uw bericht!

Google Review

Na 2 firma's die me in de kou lieten staan was het een echte verademing om met deze mensen 'in zee' te gaan. Compleet volgens de afspraak werd een eerste snelle herstelling gedaan om de opgelopen waterschade meteen aan te pakken. Binnen de week een offerte om het probleem met de dakgoot definitief en blijvend op te lossen. Ook dit werk werd binnen de kortste keren ingepland en uitgevoerd volledig conform de oorspronkelijke offerte. Professioneel en vriendelijke service.

Jurgen Bouderez - 12/02/2020

Goudengids Review

vader en zoon van vlaenderen leverden een paar jaar terug uitstekend werk bij jet herstel van een regenpijp, schouw en dakbedekking op een bijgebouw. op basis van hun onberispelijke diensten vroeg ik hen weer voor een herstelling van door een storm in maart losgescheurde dakbedekking. het weer zat voorlopig niet mee, maar wij hebben er vertrouwen in dat de werken weldra kunnen starten.

Jo Smets - 25/10/2019

Google Review

Waar ik bij andere firma's antwoord kreeg dat ze genoeg werk hadden kon bij Van Vlaenderen snel een afspraak voor offerte gemaakt worden. Enkele dagen later zat die al in de bus en kon afspraak gemaakt worden voor herstelling. Schouw werd afgebroken en netjes afgewerkt. Super service.

Maya Braeckman - 08/03/2020

Ons Bedieningsgebied

Wij werken vanuit Gent in de regio Oost Vlaanderen, zoals: Aalst, Aalter, Berlare, Deinze, Gentbrugge, Destelbergen, Erpe-Mere, Evergem, Gavere, Herzele, Kruishoutem, Laarne, Ledeberg, Lochristi, Lokeren, Lovendegem, Melle, Merelbeke, Moerbeke, Waas, Nazareth, Nevele, Oosterzele, Sint-Lievens-Houtem, Sint-Martens Latem, Wetteren, Wichelen, Zele, Zingem, Zomergem, Zottegem, etc.