Uw erkende dakwerker voor hellende daken, platte daken & EPDM in regio Gent

Wij renoveren, plaatsen en isoleren platte en hellende daken in regio Gent

De snelste manier naar een perfect geplaatst en geïsoleerd dak? Een beroep doen op de jarenlange ervaring en expertise van Van Vlaenderen in Sint-Amandsberg, Gent. Al 32 jaar verfijnen we onze aanpak tot in de kleinste details. Of u nu een plat dak wilt laten plaatsen of een hellend dak wilt laten isoleren onze vakmannen realiseren uw project snel, duurzaam en met hoogwaardige materialen.

Contacteer ons voor meer informatie over het isoleren of plaatsen van uw dak. Onze vakmannen vertellen u graag meer.

Gratis offerte

Uw expert in plaatsen van dakbedekking 

U kunt bij ons terecht voor:

Dakwerken & daktimmerwerken met topmateriaal in Gent

Onze ruime ervaring in het vak stelt ons in staat om uw project uit te voeren zoals het moet. Duidelijke afspraken en een heldere planning zorgen voor een zorgeloos verloop. Onze uitgebreide kennis van topmaterialen garandeert u bovendien een duurzame uitvoering van al uw dakwerken. Om telkens een absoluut topresultaat te bereiken, kiezen we resoluut voor de beste materialen zoals Koramic, Eternit, Recticel en Derbigum. Voor dakwerken op uw plat dak vertrouwen we op EPDM. Dit materiaal heeft verschillende voordelen en beschermt uw plat dak tientallen jaren lang.

EPDM dakbedekking: een uitstekende keuze!

  • bijzonder elastisch – tot wel 400%: het scheurt niet, wat de omstandigheden ook zijn
  • bijzonder weerbaar: het verdraagt temperaturen van -35 graden tot 120 graden Celsius
  • bijzonder duurzaam: de lange levensduur van EPDM overtroeft die van alle alternatieven op de markt

Een team van experts voor de plaatsing van uw dak in Sint-Amandsberg, Gent

Onze vaklui kennen de kneepjes van het vak tot in de perfectie. We beschikken over een team van experts dat, onder leiding van onze meewerkende zaakvoerder, uw project tot in de puntjes verzorgt. Is uw dak beschadigd? Dan kunt u bij ons terecht voor dringende herstellingen. Bovendien geniet u van waarborgen tot wel 10 jaar op de uitgevoerde dakwerken.

Interesse? Vraag dan nu uw gratis prijsofferte aan!