Voor geurdetectie, camera-inspectie en leidingrenovatie in regio Gent

Geuroverlast? Van Vlaenderen lost het op

Van Vlaenderen in het Oost-Vlaamse Sint-Amandsberg is een betrouwbaar adres voor snelle en doeltreffende hulp bij reukoverlast. Wij zetten de meest moderne middelen in, bijvoorbeeld camera-inspectie of rookdetectie, om snel de oorzaak voor u op te sporen.

Het is bijna niet uit te houden als er in huis een onaangename geur hangt. Doe uzelf dat niet aan en bel ons meteen op 0495 27 33 77. Het voordeel van onze aanpak is dat u niet de afvoerleidingen of het riool open hoeft te laten breken om de oorzaak op te sporen. Wij gebruiken namelijk inspectietoestellen van het topmerk ROTHENBERGER, een naam die al tientallen jaren staat voor de hoogste kwaliteit. Ook de kleinste lekken in leidingen en afvoeren kunnen we ermee vinden.

Door middel van een onderzoek van de leidingen met camera’s of een rooktest kunnen we alle lekken, scheuren of gaten heel eenvoudig lokaliseren. Dankzij onze apparatuur weten we precies waar het probleem zit en kunnen we heel gericht te werk gaan.We lossen het geurprobleem voor u op zonder overbodige graaf- of breekwerken. Dat spaart tijd, kosten én veel overlast!

Van_Vlaendren_geur

Maak snel een einde aan geurhinder met de slimme oplossingen van Van Vlaenderen!

Geberit
Geberit
press to zoom
Vaillant
Vaillant
press to zoom
hansgrohe
hansgrohe
press to zoom
bulex
bulex
press to zoom
1/1