Uw installateur voor verwarming, sanitair en badkamer in regio Gent 

Uw erkende installateur in regio Gent

Een nieuwe badkamer laten installeren? Of is uw verwarmings installatie aan een grondig onderhoud toe? Doe dan een beroep op onze diensten! Behalve vakkundige dakwerkers, vindt u bij Van Vlaenderen in Sint-Amandsberg, Gent, ook sanitaire specialisten van de bovenste plank voor het plaatsen van sanitair en badkamerrenovaties. We zorgen er met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen voor dat u binnenkort geniet van de badkamer van uw dromen.

Ook voor onderhoud, reparatie en renovatie van uw verwarmings- installatie kan u bij ons terecht. Wij werken o.a. met de gekende merken Vaillant en Bulex. We kunnen voor uw de gehele installatie op ons opnemen, wij zijn uw: 

Rescert gecertificeerd Installateur

U wilt graag een kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u in aanmerking komen voor energiepremies, dan dient uw aannemer Rescert gecertificeerd zijn. Van Vlaenderen is Rescert gecertificeerd en neemt u alle zorgen uit handen. Meer weten over uw mogelijkheden? Contacteer ons voor een advies op maat.

 

Meer informatie over het grondig renoveren van uw badkamer? Contacteer ons, we helpen u graag verder!

press to zoom
dakwerken van vlaenderen_3
press to zoom
dakwerken van vlaenderen
press to zoom
press to zoom
1/1
Geberit
Geberit
press to zoom
Vaillant
Vaillant
press to zoom
hansgrohe
hansgrohe
press to zoom
bulex
bulex
press to zoom
1/1

Google Review

Na 2 firma's die me in de kou lieten staan was het een echte verademing om met deze mensen 'in zee' te gaan. Compleet volgens de afspraak werd een eerste snelle herstelling gedaan om de opgelopen waterschade meteen aan te pakken. Binnen de week een offerte om het probleem met de dakgoot definitief en blijvend op te lossen. Ook dit werk werd binnen de kortste keren ingepland en uitgevoerd volledig conform de oorspronkelijke offerte. Professioneel en vriendelijke service.

Jurgen Bouderez - 12/02/2020

Goudengids Review

vader en zoon van vlaenderen leverden een paar jaar terug uitstekend werk bij jet herstel van een regenpijp, schouw en dakbedekking op een bijgebouw. op basis van hun onberispelijke diensten vroeg ik hen weer voor een herstelling van door een storm in maart losgescheurde dakbedekking. het weer zat voorlopig niet mee, maar wij hebben er vertrouwen in dat de werken weldra kunnen starten.

Jo Smets - 25/10/2019

Google Review

Waar ik bij andere firma's antwoord kreeg dat ze genoeg werk hadden kon bij Van Vlaenderen snel een afspraak voor offerte gemaakt worden. Enkele dagen later zat die al in de bus en kon afspraak gemaakt worden voor herstelling. Schouw werd afgebroken en netjes afgewerkt. Super service.

Maya Braeckman - 08/03/2020