Badkamer installateur Van Vlaenderen verbouwt uw badkamer snel en grondig

Van ligbad naar inloopdouche is zo gebeurd

Wordt het moeilijker om in en uit uw bad te stappen? Wilt u graag uw badkamer renoveren en uw ligbad vervangen door een praktische inloopdouche? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Vlaenderen (Sint-Amandsberg bij Gent). Wij zorgen ervoor dat u snel kunt genieten van modern sanitair comfort!

Ons bedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring in de zorgvuldige afwerking van de meest uiteenlopende projecten. Zo voeren we regelmatig renovatieprojecten uit op het gebied van sanitair, zoals de totaalrenovatie van badkamers. Vaak gaat het om de vervanging van een ligbad door een inloopdouche en/of regendouche. Het is een veel gemakkelijkere oplossing om u te wassen of op te frissen, zeker als u al wat ouder bent.

Het grote voordeel van de overstap van ligbad naar inloopdouche is dat het helemaal niet zo lang hoeft te duren. We breken al het oude sanitair voor u uit en plaatsen snel de inloopdouche van uw keuze. Ook voor andere sanitaire projecten kunt u een beroep doen op Van Vlaenderen. Leidingen, kranen, wc’s, lavabo’s … wij plaatsen energiebesparende en milieuvriendelijke oplossingen, waar u volop van zult genieten.

Contacteer ons

Wilt u uw bad verruilen voor een inloopdouche? Vraag dan een offerte aan bij Van Vlaenderen!