Uw erkende sanitaire installateur in Gent (Sint-Amandsberg)

Sanitair grondig en degelijk gerenoveerd

Wij stropen graag de mouwen op voor het zware werk omtrent sanitair. Wij voeren totaalrenovaties en herstellingen uit en doen dat in zowel nieuwbouw als renovatie. Leverancier van onze sanitaire installaties is o.a. Vaillant . U bent dus verzekerd van topkwaliteit. Van doucheruimte tot een complete wellnessruimte, wij zorgen voor een perfecte afwerking van elk project. Een badkamer van Van Vlaenderen? Daar profiteert u levenslang van. Sanitaire werken die wij voor u uitvoeren:


- sanitaire ruimtes renoveren van plafond tot vloer
- sanitaire installaties repareren en onderhouden
- aangepaste sanitaire voorzieningen plaatsen (veiligheid, comfort en mobiliteit)

Milieuvriendelijke installaties
U zoekt een moderne sanitaire installatie die uw energiefactuur doet dalen? Van Vlaenderen is uw Rescert gecertificeerde installateur en maakt voor u een systeem op maat. Afhankelijk van uw behoeften en uw woning kiest u uit verschillende voorzieningen:
- zonneboilers en zonnepanelen
- warmtepompverwarming

Eigen beheer
Van Vlaenderen voert alle werkzaamheden uit in eigen beheer. Door niet met onderaannemers te werken, verliezen we de kwaliteit van de werkzaamheden geen moment uit het oog. Zo krijgt u een degelijke badkamer met een perfecte afwerking. Een badkamer van Van Vlaenderen? Daar profiteert u levenslang van.Meer informatie over het grondig renoveren van uw badkamer? Contacteer ons, we helpen u graag verder!

Gratis offerte aanvragen

voor kwalitatieve badkamerrenovatie 

Wilt u ons inschakelen voor de plaatsing van uw sanitaire installatie?

Aarzel dan niet om een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen!