Uw loodgieter in Gent voor verwarming & sanitair, vertrouw op Van Vlaenderen. 

Een loodgieter in Gent nodig? 

Last van een lek, een verstopping, blijft het water staan of wordt
het niet meer warm? Onze herstellingsdienst is snel bij u in regio Gent. Onze loodgieters zijn gespecialiseerd in dépannage, herstellings werken en montage. 


Wilt u uw huidige installatie vernieuwen? Of wilt u eindelijk uw lang verlangde droom badkamer? Dan bent u bij Van Vlaenderen, uw erkend loodgieter in Gent, ook aan het juiste adres. Wij verzorgen de installatie van uw sanitair, verwarmingen monteren, (zonne)boilers monteren en leggen leidingen aan. 


Met meer dan 32 jaar ervaring in het vak, kunnen wij u niet alleen helpen met het installeren, we helpen u tevens graag bij het onderhouden van dergelijke elementen in uw woning.


Onze loodgieter diensten in Gent 

De diensten die wij als loodgieter in Gent aan kunnen bieden zijn onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk; installatie, onderhoud en reparatie. Doordat wij deze totaaloplossing kunnen aanbieden, heeft u in ons een partner voor de lange termijn.

Contacteer ons

Onze loodgieterwerkzaamheden in Gent 

Sanitair: lekkende kraan – kelder leegpompen – badkamerrenovatie in Gent

Last van een lekkende kraan of andere vormen van wateroverlast? Onze vaklui komen snel ter plaatse om uw sanitair te repareren en wanneer uw kelder vol water staat kunnen we deze leegpompen. Tot slot staan we u ook bij met minder urgente zaken zoals de renovatie van uw badkamer of bij keukenrenovatie.

Centrale verwarming: herstelling en onderhoud in Gent

Zeker bij koude temperaturen is een defecte centrale verwarming alles behalve aangenaam. Wij staan klaar om uw cv weer te herstellen. Ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming kan u bij ons terecht. Onze installateur kan tot slot ook een nieuwe cv aansluiten. 

Boiler: installatie, reparatie en onderhoud in Gent

Begint uw boiler te lekken of valt hij onverwacht uit? Wij staan klaar om uw boiler te repareren. In sommige gevallen kan het dan voordeliger zijn om een nieuwe boiler te kopen, wij kunnen dit apparaat dan steeds correct komen aansluiten. Tot slot kan u ons ook contacteren we voor het wettelijk verplichte, tweejaarlijks onderhoud van uw gasboiler.

Geurdetectie – geurhinder opsporen in Gent

Heeft u last van rioolgeur zonder dat er sprake is van een verstopping? Dan kan ons team een geurdetectie uitvoeren om zo te achterhalen waar deze geurhinder vandaan komt. Dit opsporen gebeurt met behulp van een professionele rookgenerator. Nadat we de bron van geurhinder gevonden hebben kunnen we deze ook vakkundig verwijderen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij u kunnen bieden met een loodgieter in regio Gent? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag verder. Heeft u vragen, stel ze dan allemaal, wij staan steeds voor u klaar en geven u graag advies op maat. Van Vlaenderen kiest altijd voor kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken, want dat is uiteindelijk de slimste keuze op de lange termijn. Wij geven u graag ons professionele advies over energiezuinige, betrouwbare én duurzame oplossingen. 

Contacteer ons

Problemen met uw verwarming of sanitair?

Neem geheel vrijblijvend contact op met Van Vlaenderen!