Uw loodgieter in regio Gentbrugge, vertrouw op Van Vlaenderen. 

Een loodgieter in Gentbrugge nodig? 

U zoekt u een loodgieter in regio Gentbrugge voor het plaatsen van een regenwaterpomp, het ontstoppen van uw leidingen of het herstellen van een lekkende kraan. Een gecertificeerd vakman, met kennis van zaken, die u kunt inschakelen voor zowel kleine herstellingen als grote installaties, bijvoorbeeld voor het sanitair in uw nieuwe badkamer of het vervangen van uw oude verwarmingsketel
 

Reken op Van Vlaenderen voor kwalitatief werk tegen een correcte prijs! Van Vlaenderen in Gent kan zich beroepen op jarenlange ervaring in regio Gentbrugge en diepgaande expertise. Omdat we bovendien ook over de juiste certificaten beschikken, bent u verzekerd van vakmanschap. Omdat onze specialisten altijd bij u in de regio werkzaam zijn, hoeft u nooit lang te wachten voor een afspraak. 
 

Bel 09 228 23 77 voor uw 24/7 loodgieter van wacht

Heeft u direct en zeer dringend de hulp van een ervaren en deskundig loodgietersbedrijf in regio Gentbrugge nodig? Bel ons op 09 228 23 77. Van Vlaenderen is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Uiteraard ook op zon- en feestdagen kunt u altijd een beroep doen op onze loodgieters van wacht. 

Als het gaat om dringende herstellingen aan het sanitair van uw bedrijfspand of woning komen wij na uw melding gelijk naar u toe. Ons vakgebied is veelomvattend en we hebben een ruime ervaring op het gebied van spoed- gevallen.  Neem voor specifieke vragen gerust even contact met ons op.

dakwerken van vlaenderen
press to zoom
dakwerken van vlaenderen_3
press to zoom
dakwerken van vlaenderen_2
press to zoom
press to zoom
1/1

Uw gecertificeerd loodgieter in Gentbrugge

Bent u op zoek naar een betrouwbare, gecertificeerde loodgieter in de regio Gentbrugge? Dan bent u bij Van Vlaenderen steeds aan het juiste adres. Met meer dan 32 jaar ervaring in het vak kunt u erop vertrouwen dat wij opdrachten tot een goed einde brengen. U kunt niet minder dan uitzonderlijke kwaliteit verwachten.

Wij beschikken over goed uitgeruste servicewagens, een ruime ervaring en kennis van de modernste technieken. 

Met onze snelle en vriendelijke service zijn we bovendien gewend om economisch te werken. Onze klanten zijn zowel KMO's als particulieren en wij zetten ons altijd in voor een goede betaalbare oplossing van ieder probleem!

Geberit
Geberit
press to zoom
Vaillant
Vaillant
press to zoom
hansgrohe
hansgrohe
press to zoom
bulex
bulex
press to zoom
1/1

Google Review

Na 2 firma's die me in de kou lieten staan was het een echte verademing om met deze mensen 'in zee' te gaan. Compleet volgens de afspraak werd een eerste snelle herstelling gedaan om de opgelopen waterschade meteen aan te pakken. Binnen de week een offerte om het probleem met de dakgoot definitief en blijvend op te lossen. Ook dit werk werd binnen de kortste keren ingepland en uitgevoerd volledig conform de oorspronkelijke offerte. Professioneel en vriendelijke service.

Jurgen Bouderez - 12/02/2020

Goudengids Review

vader en zoon van vlaenderen leverden een paar jaar terug uitstekend werk bij jet herstel van een regenpijp, schouw en dakbedekking op een bijgebouw. op basis van hun onberispelijke diensten vroeg ik hen weer voor een herstelling van door een storm in maart losgescheurde dakbedekking. het weer zat voorlopig niet mee, maar wij hebben er vertrouwen in dat de werken weldra kunnen starten.

Jo Smets - 25/10/2019

Google Review

Waar ik bij andere firma's antwoord kreeg dat ze genoeg werk hadden kon bij Van Vlaenderen snel een afspraak voor offerte gemaakt worden. Enkele dagen later zat die al in de bus en kon afspraak gemaakt worden voor herstelling. Schouw werd afgebroken en netjes afgewerkt. Super service.

Maya Braeckman - 08/03/2020

Onze loodgieter werkzaamheden in Gentbrugge

Sanitair: lekkende kraan – kelder leegpompen – badkamerrenovatie in Gentbrugge

Last van een lekkende kraan of andere vormen van wateroverlast? Onze vaklui komen snel ter plaatse om uw sanitair te repareren en wanneer uw kelder vol water staat kunnen we deze leegpompen. Tot slot staan we u ook bij met minder urgente zaken zoals de renovatie van uw badkamer of bij keukenrenovatie.

Centrale verwarming: herstelling en onderhoud in Gentbrugge

Zeker bij koude temperaturen is een defecte centrale verwarming alles behalve aangenaam. Wij staan klaar om uw cv weer te herstellen. Ook voor het (wettelijk verplicht) jaarlijks onderhoud van uw centrale verwarming kan u bij ons terecht. Onze installateur kan tot slot ook een nieuwe cv aansluiten. 

Boiler: installatie, reparatie en onderhoud in Gentbrugge

Begint uw boiler te lekken of valt hij onverwacht uit? Wij staan klaar om uw boiler te repareren. In sommige gevallen kan het dan voordeliger zijn om een nieuwe boiler te kopen, wij kunnen dit apparaat dan steeds correct komen aansluiten. Tot slot kan u ons ook contacteren we voor het wettelijk verplichte, tweejaarlijks onderhoud van uw gasboiler.

Geurdetectie – geurhinder opsporen in Gentbrugge

Heeft u last van rioolgeur zonder dat er sprake is van een verstopping? Dan kan ons team een geurdetectie uitvoeren om zo te achterhalen waar deze geurhinder vandaan komt. Dit opsporen gebeurt met behulp van een professionele rookgenerator. Nadat we de bron van geurhinder gevonden hebben kunnen we deze ook vakkundig verwijderen.

Wij staan steeds voor u klaar en geven u graag advies op maat. Van Vlaenderen kiest altijd voor kwaliteitsproducten van gerenommeerde merken, want dat is uiteindelijk de slimste keuze op de lange termijn. Wij geven u graag ons professionele advies over energiezuinige, betrouwbare én duurzame oplossingen.