Loodwerken en zinkwerken door Van Vlaenderen in Gent

Lood- en zinkwerken van topkwaliteit in Gent

Een belangrijk onderdeel van het hellend of plat dak zijn de goten, afvoeren, schoorstenen... en alle bijhorende lood- en zinkwerken.

Loodwerken zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse
bouw. Van dakgoten tot gevels en van ornamenten tot complete daken: in talloze gebouwen vormt loodwerk een essentieel onderdeel van de constructie. Niet zo vreemd, want het materiaal onderscheidt zich met een breed scala aan unieke eigenschappen en voordelen. De onderscheidende eigenschappen van loodwerk maken het materiaal geschikt voor een variëteit aan toepassingen. Niet alleen in kerken en architectonische bouwwerken zijn loodwerken te bewonderen, maar ook in bedrijfspanden en particuliere gebouwen wordt lood nog altijd veelvuldig toegepast.

Loodwerken worden veelal toegepast om een dak te laten
aansluiten op een gevel of muur. Deze aansluiting kan echter, net zoals elke andere bouwkundige aansluiting, na verloop van tijd worden aangetast door de weersomstandigheden en andere elementen. Een vakkundige dakrenovatie door een specialist is dan aan te bevelen om schade door lekkage te voorkomen. Een slechte afwerking is dé boosdoener voor de meeste daken. Zelfs een uitstekende roofing of goed geplaatste pannen kunnen immers niet verhinderen dat regenwater schade aanricht omdat de afvoer verstopt is of de goot niet perfect afwatert.

Is uw woning dringend aan nieuwe dakgoten toe, of moet uw
bakgoot opnieuw bekleed worden met zink? Dan bent u bij Van Vlaenderen in Sint-Amandsberg, Gent, aan het juiste adres. We werken alle onderdelen van uw dak nauwkeurig af: dakgoten, kielgoten, bakgoten, hanggoten, dakkapellen, … Ons ervaren team is gespecialiseerd in loodwerken en zinkwerken van uitmuntende
kwaliteit. Wij geven een overzicht van de soorten dakgoten & hanggoten alsook de soorten waterafvoeren en de bijhorende loodwerken. Met meer dan 32 jaar ervaring voeren wij uw lood- en zinkwerken snel, efficiënt én duurzaam uit. Vraag snel uw gratis offerte in de ruime regio rond Sint-Amandsberg (Gent).

Dakgoten plaatsen en bekleden in Gent

Dakrenovatie + loodwerken
Dakgoten bekleden en nieuw dak plaatsen
press to zoom
Zinkwerken
press to zoom
Bekleden van dakgoten
press to zoom
1/1

Vraag snel uw gratis offerte voor lood- en zinkwerken aan in de ruime regio rond Sint-Amandsberg (Gent).