Geen stookkosten meer met een warmtepomp!
Help het milieu en ontvang maximaal €8000 energiepremie

Geen stookkosten met een warmtepomp

U wilt graag een kostenbesparende en milieuvriendelijke oplossing? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Van Vlaenderen BVBA is in geheel België RESCert gecertificeerd. Dit betekent dat wij alle van toepassing zijnde energiepremies kunnen verkrijgen. Met 30 Jaar ervaring zijn wij uw gekende installateur in de regio Gent. Wilt u in aanmerking komen voor energiepremies, dan dient uw aannemer Rescert gecertificeerd zijn. Van Vlaenderen is Rescert gecertificeerd en neemt u alle zorgen uit handen. 


Meer weten over voordelige & energiezuinige oplossingen? Contacteer ons!

RESCert erkende installateur

Maak gebruik van ecologisch verantwoorde, gratis energie zonder stookkosten en optimaal comfort! Met een warmtepompboiler of warmtepomp verwarmt of verkoelt u de woning door de temperatuur van de grond, de lucht of het (grond)water te benutten. Ook het sanitair water is zo te verwarmen. Dankzij scholing door Vaillant hebben we alle kennis in huis voor de installatie, aanpassingen, herstellingen en onderhoud van warmtepompen. 

Warmtepompen
Zonneboilers
Zonneboilers
press to zoom
Zonneboilers
Zonneboilers
press to zoom
Zonneboilers
Zonneboilers
press to zoom
Zonneboilers
Zonneboilers
press to zoom
1/1

Google Review

Na 2 firma's die me in de kou lieten staan was het een echte verademing om met deze mensen 'in zee' te gaan. Compleet volgens de afspraak werd een eerste snelle herstelling gedaan om de opgelopen waterschade meteen aan te pakken. Binnen de week een offerte om het probleem met de dakgoot definitief en blijvend op te lossen. Ook dit werk werd binnen de kortste keren ingepland en uitgevoerd volledig conform de oorspronkelijke offerte. Professioneel en vriendelijke service.

Jurgen Bouderez - 12/02/2020

Goudengids Review

vader en zoon van vlaenderen leverden een paar jaar terug uitstekend werk bij jet herstel van een regenpijp, schouw en dakbedekking op een bijgebouw. op basis van hun onberispelijke diensten vroeg ik hen weer voor een herstelling van door een storm in maart losgescheurde dakbedekking. het weer zat voorlopig niet mee, maar wij hebben er vertrouwen in dat de werken weldra kunnen starten.

Jo Smets - 25/10/2019

Google Review

Waar ik bij andere firma's antwoord kreeg dat ze genoeg werk hadden kon bij Van Vlaenderen snel een afspraak voor offerte gemaakt worden. Enkele dagen later zat die al in de bus en kon afspraak gemaakt worden voor herstelling. Schouw werd afgebroken en netjes afgewerkt. Super service.

Maya Braeckman - 08/03/2020